Welcome to Gullbrannagården

Swedish below

In 30th of July to the 2nd of august we want to see you at Gulbrannagården.

Gullbrannagården is a four-star campsite, conference and campground located just south of Halmstad. The resort is located in a scenic area with walking distance to the sea. Since 1960 we have been involved in creating memorable holiday experiences for our guests. Every day during the summer season we welcome around 1500 visitors.

The resort has 300 beds distributed in cottages, apartments and rooms in hostels. Everything can be rented with full board, half board, self catering or single meals. The place is handicap friendly with paved corridors and there are handicapped accessible accommodation in the room or cabin. Gullbrannagården can also offer pet-friendly accommodation. The entire facility has wireless internet.

See this greeting from the staff of Gullbrannagården.

Den 30 juli till 2 augusti vill vi väldigt gärna träffa dig på Gulbrannagården.

Gullbrannagården är en fyrstjärnig camping, konferens- och lägergård belägen strax söder om Halmstad. Gården ligger i ett naturskönt område med promenadavstånd till havet. Sedan 1960 har vi fått vara med och skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Varje dag under sommarsäsongen välkomnar vi ca 1500 besökare.

Anläggningen har 300 bäddar fördelade i stugor, lägenheter och rum i vandrarhem. Allt går att hyra med helpension, halvpension, självhushåll eller enstaka måltider. Platsen är handikappvänlig med asfalterade gångar och det finns handikappanpassade boende i rum eller stuga. Gullbrannagården kan även erbjuda djurtillåtna boenden. Hela anläggningen har trådlöst internet.

Se hälsningen från Gullbrannagårdens personal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *